Frederikshavn slår lokalrival og er tilbage på toppen

29/01/2016

Efter et enkelt døgn på andenpladsen er Frederikshavn White Hawks tilbage som duks i Metal Ligaen på bekostning af Sønderjyskes danmarksmestre.

Fredag aften sænkede Frederikshavn lokalrivalerne Aalborg Pirates 6-3 på udebane efter periodecifrene 2-0, 1-2, 3-1.

Amerikaneren Adam Miller og svenskeren Robin Bergman stod bag første periodes to træffere, og begge blev senere i kampen dobbelt målscorer. Først med et minut tilbage af kampen blev opgøret endegyldigt lukket, da Jacob Dahlström sendte pucken i mål til 6-3.

Frederikshavn har et forspring på to point ned til Sønderjyske inden de sidste ni runder af Metal Ligaens grundspil.

For Aalborg blev nederlaget dyrt, da holdet efter at have kæmpet sig op på en slutspilsplads via gode resultater i den seneste tid blev distanceret af Gentofte Stars, der nu indtager ottendepladsen og en slutspilsplads.

I hjemmekampen mod Rødovre Mighty Bulls vandt Gentofte nemlig 3-1 og har dermed et enkelt point mere end Aalborg.

Esbjerg vandt kampen om tredjepladsen med 2-1 over Herning, og i Rungsted sejrede gæsterne fra Odense 5-2.