Freiburg lægger pres på HSV og Stuttgart i bundstriden

22/03/2014

Med en flot 3-1-sejr hjemme over Werder Bremen kravlede Freiburg fredag aften op på den behagelige side af nedrykningsstregen i den tyske bundesliga.

Freiburg lægger dermed pres på de to fallerede storklubber Hamburger SV og Stuttgart, der begge er i overhængende nedrykningsfare i denne sæson.

Stuttgart er placeret under stregen med 21 point for 25 kampe. HSV har 23 point og holder sig kun over stregen i kraft af bedre målscore end Nürnberg.

Stuttgart tager lørdag imod netop Hamburger SV i en decideret bundgyser i det sydtyske.

Freiburgs Julian Schuster bragte hjemmeholdet på 1-0 efter et kvarters spil. I anden halvleg slog Felix Klaus og Admir Mehmedi sejren fast med to mål inden for seks minutter.

Werder Bremens Nils Petersen fik lov at pynte på resultatet med 20 minutter igen.

Freiburg er nu placeret på 14.-pladsen med 25 point for 26 kampe.