Frelsens Hær føler sig misbrugt i reklamer for Vejlegården

Vrede vejlensere kontaktede for nylig Frelsens Hær og skældte organisationen ud for at have valgt side i konflikten mellem Restaurant Vejlegården og 3F. Organisationens logo stod nemlig på tre helsidesannoncer for Vejlegården i Vejle Amts Folkeblad og i en reklamevideo. Derfor føler Frelsens Hær sig misbrugt at restauratør Amin Skov. Det skriver Avisen.dk.

- Han kan godt sige, at han donerer penge til Frelsens Hær. Det kan jeg jo ikke stoppe ham i, men vi samarbejder ikke med Vejlegården, siger informationschef i Frelsens Hær, Lars Lydholm, til Avisen.dk.

Han forklarer, at organisationen helst havde set en anonym donation, da man ikke ønsker at blive blandet ind i konflikten mellem Restaurant Vejlegården og 3F.

I går opdagede Frelsens Hær også, at Vejlegården mente, at folk skulle hente deres julehjælp på restuaranten, men sådan bliver det ikke.

- Hvis en BMW-forhandler donerer 200.000 til Frelsens Hærs julehjælp, så uddeler vi jo heller ikke julehjælpen hos forhandleren. Frelsens Hærs julehjælp uddeles af Frelsens Hær hos Frelsens Hær. Punktum," siger Lars Lydholm.

Også Kirkens Korshær føler sig taget ved næsen af Vejlegården, da deres logo også er brugt i reklamer for restauranten.