Frelsens Hær føler sig misbrugt i reklamer for Vejlegården

Vrede vejlensere kontaktede for nylig Frelsens Hær og skældte organisationen ud for at have valgt side i konflikten mellem Restaurant Vejlegården og 3F. Organisationens logo stod nemlig på tre helsidesannoncer for Vejlegården i Vejle Amts Folkeblad og i en reklamevideo. Derfor føler Frelsens Hær sig misbrugt at restauratør Amin Skov. Det skriver Avisen.dk.

- Han kan godt sige, at han donerer penge til Frelsens Hær. Det kan jeg jo ikke stoppe ham i, men vi samarbejder ikke med Vejlegården, siger informationschef i Frelsens Hær, Lars Lydholm, til Avisen.dk.

Han forklarer, at organisationen helst havde set en anonym donation, da man ikke ønsker at blive blandet ind i konflikten mellem Restaurant Vejlegården og 3F.

I går opdagede Frelsens Hær også, at Vejlegården mente, at folk skulle hente deres julehjælp på restuaranten, men sådan bliver det ikke.

- Hvis en BMW-forhandler donerer 200.000 til Frelsens Hærs julehjælp, så uddeler vi jo heller ikke julehjælpen hos forhandleren. Frelsens Hærs julehjælp uddeles af Frelsens Hær hos Frelsens Hær. Punktum," siger Lars Lydholm.

Også Kirkens Korshær føler sig taget ved næsen af Vejlegården, da deres logo også er brugt i reklamer for restauranten. 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip