Fremtiden lader dig være en del af spillet

Spilmessen E3 åbnede mandag i den amerikanske storby Los Angeles, hvor enorme pressekonferencer fra verdensstørste spilfirmaer badede publikum i lys, lyd og spilnyheder. En af de største nyheder er, at du snart kan blive en del af spillet.

- Det jeg synes, der har været stort fokus på er Virtual Reality, hvor vi fra Sony PlayStation kommer med Project Morpheus, siger Steffen Lauritsen, der er salgschef i Sony PlayStation Danmark og Nordisk Film.

Sony's Project Morpheus er det seneste nye skud på Virtual Reality-stammen. Samme dag præsenterede Microsoft HoloLens, der viser hologrammer for brugeren, og er firmaets konkurrent til Project Morpheus.

Begge apparater lader spilleren træde skridtet ind i den digitale virkelighed ved hjælp af en computerskærm, der bæres på hovedet.

- Morpheus giver en helt ny spilleoplevelse, og man føler virkelig, at man træder ind i en helt ny verden. Vi glæder os meget til, at spillerne får mulighed for at prøve det, for det er ret fantastisk, siger Steffen Lauritsen, der selv har prøvet brillerne.

- Ellers ser man en stigende tendens til, at spilfirmaerne og – udviklerne involverer spilleren mere, siger Lauritsen.

Endnu har hverken Microsoft eller Sony sat en officiel udgivelsesdato på deres Virtual Reality-projekter, men Sony PlayStation har tidligere kommunikeret, at det kommer i første halvdel af 2016.

E3, eller ved sit fulde navn Electronic Entertainment Expo, er en årlig messe, hvor firmaer primært præsenterer fremtidige udgivelse indenfor computer- og konsolspil.

Hvor mandagen var tiltænkt ekstravagante pressekonferencer, er resten af messen fra den 16. til den 18. juli mere interaktive, og deltagerne får lov at afprøve nye spil i forskellige udstillingsområder.

Spilmessen er kun for inviterede personer, men ifølge Steffen Lauritsen passerer der alligevel omkring 60.000 journalister og branchefolk de fire dage messen spænder over.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip