Frisk franskmand kan koste Agger storkamp mod United

Søndagen byder på en af de største klassikere i engelsk fodbold, når Liverpool gæster Manchester United på Old Trafford.

Gennem en lang årrække har Manchester United været storebror i det forhold, når man kiggede på stillingen, men i denne sæson er rollerne byttet om.

Liverpool er med i titelkampen, mens Manchester United frister en tilværelse lidt længere nede i tabellen.

Potentielt kan det blive en dansk tvekamp mellem Anders Lindegaard og Daniel Agger, men det er mere sandsynligt, at kampen bliver helt uden danskere.

Anders Lindegaard har været som lænket til Manchester Uniteds bænk i denne sæson, og Daniel Agger risikerer at skulle tage plads på Liverpools bænk.

Den danske midterforsvarer har fået en del spilletid fra start på det seneste, da franskmanden på samme position Mamadou Sakho har været skadet siden slutningen af december.

Nu vender han imidlertid tilbage og kan få comeback, meddeler Liverpool-manager Brendan Rodgers op til søndagens kamp.

Hvis han mener, at Sakho er klar til at være en del af startopstillingen, vil franskmanden formentlig danne centralt forsvar med Martin Skrtel.

For at holde trit med toppen skal Liverpool helst vinde på Old Trafford, og manageren vil hellere måle sig med ligaens bedste end søndagens modstander.

- Vi ønsker at udfordre toppen og ikke Manchester United, der ligger længere tilbage. Top-fire er vores mål, siger Rodgers ifølge AFP.

Søndagens kamp begynder klokken 14.30.

/ritzau/

 

Dagens Gossip