Fruelund i farezonen: Kæmper med danse-skader

Det har været en hård uge for håndboldspilleren Katrine Fruelund og partneren Aslak Amtrup, der fredag aften røg i omdans i Vild med dans.

De fik sammenlagt ni point af dommerne for deres jive, og sammen med seernes stemmer var det ikke nok til at gå direkte videre i konkurrencen.

- Jeg er slet ikke klar til at forlade programmet, men jeg ved også, at det det på et eller andet tidspunkt måske bliver en realitet. Det er super sjovt at danse, og det vil jeg gerne blive ved med, siger Katrine Fruelund.

Seerne reddede dog parret, og skuespilleren Sami Darr og danseren Patricia Tjørnelund forlod fredag danseshowet.

Den dobbelte OL-guldvinder har i løbet af ugen haft problemer med en gammel håndboldskade. Derfor måtte parret tage den med ro og kun træne et kvarter ad gangen for derefter at holde en kort pause. Det fik et uheldigt udfald for hendes dansepartner

- På grund af pauserne fik jeg ikke varmet ordentligt op, så min akillessene gav op i onsdags. Det blev lidt værre, da vi trænede i går og meget værre i morges. Jeg har haft sindssygt ondt, så nu glæder jeg mig bare til at slappe af, siger Aslak Amtrup, der ligesom sin partner er lettet over, at de klarede sig igennem omdansen.

Den 37-årige håndboldspiller er også klar til at kæmpe for at blive bedre til næste uge.

- Vi skal finde ud af, hvad vi kan gøre bedre, og hvad vi skal arbejde på, så vi kan klare det bedre i næste uge, siger hun.

Katrine Fruelund og Aslak Amtrup kan sammen med de resterende 10 par opleves igen næste fredag i Vild med dans klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip