Frustrationerne regerer i Golden State efter ny dukkert

admin

424 uger siden

|

25/05/2016

Dagens topnyheder

NBA-mestrene fra Golden State Warriors har været tæt på ustoppelige i denne sæson, hvor holdet satte grundspilsrekord med intet mindre end 73 sejre i 82 kampe.

I slutspillet har holdet dog været mindre suveræne, og i den igangværende semifinaleserie mod Oklahoma City Thunder er mestrene for første gang kommet på glat is. I alvorlig grad endda.

Oklahoma-holdet indledte med at vinde på udebane, og efter en udligning til 1-1 har det undertippede hold med to hjemmesejre på stribe tilspillet sig tre matchbolde i serien over maksimalt syv kampe.

Golden State har slet ikke ramt sit niveau i de to seneste kampe, og frustrationerne har fået tag i spillertruppen.

- Der er frustration i omklædningsrummet. Vi forsøger at finde ud af, hvordan vi kan komme tilbage til at være os selv, siger superstjernen Stephen Curry ifølge Reuters.

Han har selv skuffet i de to seneste nederlag, hvor han meget uvant kun har ramt på 13 af 37 skud.

Oklahoma City har vundet kampene med henholdsvis 28 og 24 point, og de to nederlag er samtidig første gang i hele sæsonen, at Golden State har tabt to kampe i træk.

Kniven er i den grad for struben på Golden State, og holdets cheftræner, Steve Kerr, er bekymret.

- OKC (Oklahoma City Thunder, red.) udspiller os lige nu, og vi er nødt til at finde nogle svar, lyder det fra Kerr.

Den femte kamp spilles på Golden States hjemmebane i Oakland natten til fredag dansk tid. En eventuel kamp seks vil blive i Oklahoma City, mens en syvende kamp vil være i Oakland.

/ritzau/