Frustreret Aabech vil have kontraktforlængelse i AGF nu

Fodboldspilleren Kim Aabechs agent, Alan Hvedehave, stillede sig fredag aften meget tvivlende over for, at hans klient ville skrive under på en kontraktforlængelse med AGF.

Meldingen kommer efter, at agenten ved flere lejligheder har forsøgt at starte en kontraktdialog med AGF, men uden held.

Kim Aabech, der har kontraktudløb næste sommer, er ikke helt så klar i mælet, men peger på, at han savner udspil fra AGF.

- AGF har ikke haft ønske om at forlænge lige nu, hvor vi ellers gerne ville, og så må man jo se, om der er andre alternativer.

- Jeg vil dog understrege, at jeg rigtig gerne vil blive i AGF, for jeg elsker at være her. Men de ønsker ikke at forlænge lige nu, og sådan er gamet, siger spilleren.

AGF og sportsdirektør Jens Andersson har tidligere lovet, at AGF vil åbne op for kontraktforlængelse, men altså først til januar, ifølge Aabech.

- Jeg forstår ikke, hvorfor de så gerne vil trække den. Man kan sige, at AGF har chancen for at skrive med mig nu, inden der kommer nye klubber på banen, siger han.

- Jeg føler mig påskønnet, og jeg ved, at de gerne vil have mig, så jeg kan ikke forstå, at vi ikke bare sætter os ned og får forlænget den kontrakt.

Aabech afviser dog at svare på, om det er nu eller aldrig fra AGF’s side.

- Jeg ved ikke, om det er nu eller aldrig for AGF. Jeg savner stabiliteten og roen ved en længere kontrakt, og lige nu får jeg ikke en grund til, at de ikke vil forlænge. Det går mig meget på.

Sportsdirektør i AGF Jens Andersson tager situationen med ro.

- Diskussionen om kontrakten vælger jeg at have med Kims agent. Vi har en fast aftale, om at vi er positive overfor en forlængelse, men at vi sætter os sammen i slutningen af efteråret og kigger på det, siger han.

- Jeg har fortalt agenten, at vi kommer til at holde os til den plan.

Andersson har det fint med, at agent Alan Hvedehave vælger at forsøge og forhandle via medierne, men han nægter selv at gøre det samme.

- Selvom spillerens agent vælger at forhandle via medierne, så er det ikke noget, jeg praktiserer. Det står dem frit for at tage forhandlingerne den vej, men det vælger jeg ikke at gøre.

/ritzau/

 

Dagens Gossip