Frustreret Ajax-profil: Ikke en kamp for mig

Danmarks U21-landshold fik ikke det håbede udbytte af den første playoff-kamp mod Island, som fredag aften slap fra Aalborg med 0-0.

Det defensive islandske spil gjorde det svært for det danske mandskab, ikke mindst for de spillere, der skal stå for de kreative indslag. Ajax-spilleren Lucas Andersen havde således en skuffende aften og blev udskiftet i anden halvleg.

- Det var frustrerende. Vi er vant til at spille en masse småspil oppe omkring feltet, men det var der ikke plads til. I stedet var der nogle slåskampe, indlæg og hjørnespark, så det var ingen superkamp for mig, siger Lucas Andersen.

Islændingene startede i en yderst forsigtig formation, og i anden halvleg opgav gæsterne nærmest alle angrebsbestræbelser for at holde det danske hold væk.

Det lykkedes flot, og det hidtil så målivrige danske talenthold skabte kun én stor chance i de 90 minutter.

- Vi fandt på ingen måde nøglen, men jeg har også sjældent mødt et hold, der står så langt tilbage på banen og spiller så destruktivt, som Island gjorde i aften. Men det virkede altså.

- Vi havde svært ved at finde mellemrummene, som vi plejer at spille i og måtte ty til andre midler, siger Lucas Andersen.

Nu har holdet tre dage til at finde en løsning på at knække det islandske forsvar inden returkampen i Reykjavik på tirsdag.

- Vi skal indstille os mentalt på, at det kan blive noget lignende i aften. Men hvis vi har en snert mere held, så kan vi måske komme hurtigt foran, og så skal de åbne sig, lyder det fra Lucas Andersen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip