Frustreret Cornelius: Dommerne hjælper mig aldrig

FC København-angriberen Andreas Cornelius tog i 2012 Superligaen med storm, og han scorede 18 mål 2012/13-sæson.

Efter et forfejlet halvt år i Premier League og Cardiff er den store angriber i dag tilbage i FCK, og her virker det til, at modstanderne er blevet mere opmærksomme på landsholdsangriberen.

Måske endda lidt for opmærksomme, hvis man spørger hovedpersonen selv.

Han påpeger, at dommerne ofte tillader en meget hårdhændet linje ved duellerne i straffesparksfeltet.

- Problemet i kampene er, at forsvarsspillerne får en masse frispark, når de går ind i fysiske dueller med mig. Når de så til gengæld begår kæmpe frispark på mig, bliver der ikke dømt noget.

- Der synes jeg, at dommerne er for dårlige til at se situationerne, siger Andreas Cornelius.

Angriberen mener, at hans store statur kan være en af grundende til, at dommerne ikke tilgodeser ham ved dueller i feltet.

- Der var en episode i det første minut af kampen mod AaB (lørdag, red.), hvor jeg tog et træk forbi en modstander for så at blive smasket ned af to spillere. Det var et helt klart frispark i min bog, men der blev ikke dømt noget, siger Cornelius.

Selvom den store angriber får en hård medfart i kampene, er det alligevel lykkedes ham at score tre mål indtil videre i denne sæson.

Alligevel er tre ud af FC Københavns indtil videre syv kampe endt uden scoring, og det er kun blevet til seks mål i alt.

Det målgennemsnit kan Cornelius og resten af FCK-spillerne forsøge at forbedre, når de søndag brager sammen med Brøndby i Telia Parken til sæsonens første New Firm.

/ritzau/