Frustreret Magnussen: Skulle have haft point

Præstationen var flot, men den rakte lige netop ikke til point ved Formel 1-grandprixet i Bahrain.

Efter at have startet bagest fra pitlane i Renault-raceren kørte Magnussen sig op på en 11.-plads i sæsonens andet løb. Men det ærgrede ham, at han ikke sneg sig ind på en af de 10 pointgivende pladser.

- Det var et sjovt ræs, men det var også frustrerende. Jeg synes, vi skulle have haft point. Vi var hurtige nok til at kæmpe om point. Men sæsonen er heldigvis lang, og vi må tage point senere, siger Kevin Magnussen til TV3 Sport.

Danskeren overså et rødt lys ved fredagens træning og skulle derfor starte bagest fra pitlane. Uden den straf tror han, at det var blevet til point.

- Så havde vi kørt tidstagningen fuldt ud og var nok startet som nummer 15-16 stykker. Så havde det set anderledes ud, og jeg havde ikke ligget bag Sauber-racerne. Så tror jeg, at point havde været muligt, siger Magnussen.

Han udtrykte dog tilfredshed med indsatsen.

- Vi fik det bedste ud af bilen, og jeg ved, at Renault arbejder hårdt på at gøre bilen bedre, siger han.

Magnussens holdkammerat, Jolyon Palmer, måtte lige inden løbet køre tilbage i pitten på grund af problemer, og han kom ikke til start.

Dermed er Renault uden point efter de to første grandprixer, men Magnussen nærmer sig efter placeringer som først nummer 12 i Melbourne og nu 11.

Tyske Nico Rosberg vandt for anden gang i træk i sin Mercedes og fører VM-stillingen med maksimum 50 point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip