Fuglsang drømmer om samlet sejr i Paris-Nice

Den danske cykelrytter Jakob Fuglsang var torsdag tæt på at sikre sig en etapesejr i det traditionsrige etapeløb Paris-Nice.

Men han måtte nøjes med en tredjeplads efter en tæt spurt med colombianske Carlos Betancur (AG2R) og hollænderen Bob Jungels (Trek).

Trods den bitre afslutning var Astana-danskeren godt tilfreds med dagens indsats.

- Selvfølgelig ville jeg gerne have haft etapesejren, men i første omgang glæder jeg mig over, at jeg fik et par sekunder. Selvom det ikke blev til mange, så fik jeg lidt ud af det, og det er sådan set det vigtigste, siger Jakob Fuglsang til TV 2.

I den samlede stilling er Jakob Fuglsang nu nummer seks. Han er 13 sekunder efter løbets nye mand i førertrøjen, Thomas Geraint (Team Sky).

Og Fuglsang drømmer om en samlet sejr i etapeløbet, der slutter søndag.

- Der er stadig nogle sprintere, der har fået bonussekunder, der ligger foran mig, så dem håber jeg at kunne rykke forbi. Så det er det, jeg går efter i første omgang. Og så må vi se, hvad der er ben til.

- Jeg vil gøre mit bedste for at vinde. Og der er stadig nogle hårde etaper tilbage. Men det bliver svært, for der er ikke nogen rigtige bjergafslutninger, så det kommer helt sikkert til at blive tæt lige til det sidste. Men nu må vi se, siger Jakob Fuglsang.

/ritzau/

 

Dagens Gossip