Fuglsang: Mangel på respekt skaber flere styrt i Touren

Det helt store samtaleemne i årets Tour de France har været de voldsomme styrt, som skyldes dårligt vejr, de frygtede brosten (pavéerne) og ifølge Jakob Fuglsang (Astana) en generel mangel på respekt i feltet.

Der har været styrt på hver eneste etape, som har været skyld i, at flere ryttere har måttet sige farvel, herunder schweiziske Fabian Cancellara (Trek) og den franske Cofidis-rytter Nacer Bouhanni.

- Alle, der har været med i længere tid, mener, at der er mindre respekt i feltet. Alle hold vil sidde fremme med deres klassementsmand, og de venter alle sammen lidt længere med at bremse, og det skaber bare mere stress, siger Jakob Fuglsang.

Tour de France-ledelsen neutraliserede mandag 3. etape i forbindelse med et alvorligt styrt, der involverede en lang række ryttere.

Det betød, at etapen var neutraliseret i en halv time, inden der blev kørt cykelløb igen.

- Det er lidt værre i Tour de France, fordi stressfaktoren er højere end i andre løb. Men det er nu generelt, at der mangler respekt for hinanden, og derfor opstår der mange farlige situationer, siger Jakob Fuglsang.

Den danske løjtnant har selv været i asfalten flere gange.

Allerede på 1. etape styrtede han, hvor han ellers var godt kørende, men styrtet blev dyrt, og Fuglsang sluttede et stykke fra de bedste tider.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip