Fuld sønderjyde stjæler traktor og kører i grøften

04/04/2015 05:36

admin

Nyheder

Mest læste i dag

En 34-årig spirituspåvirket mand stjal langfredag en traktor og endte efter en køretur i en landevejsgrøft mellem Vojens og Gram i Sønderjylland.

Syd- og Sønderjyllands Politi fik besked om episoden klokken 19.13.

- En anmelder ringer ind og fortæller, at han for cirka 10 minutter siden har fået stjålet en traktor af mærket Massey Ferguson. Det var en yngre og tydeligt påvirket mand, der var kørt af sted med traktoren, fortæller vagtchef Erik Lindholdt.

Anmelderen følger efter den 34-årige mand og finder sin traktor i en grøft ved krydset mellem Tingvadvej og Nustrup Østerforte.

- Han ser gerningsmanden løbe fra stedet og ind i et nærliggende hus, siger Erik Lindholdt.

Politiet anholder derefter den 34-årig mand, der er fra Haderslev.

- Han var spirituspåvirket og frakendt kørekortet i forvejen. Vi fandt også 26 gram hash på ham, så han er blevet sigtet for lidt af hvert og løsladt igen, siger vagtchefen, der ikke mener, at der er tale om en påskefrokost, der er gået over gevind.

Ingen kom til skade under ulykken, men traktoren røg ned i "en ret dyb" grøft og lækkede noget dieselolie, så derfor er området blevet sikret.

Det er ikke første gang, at Syd- og Sønderjylland oplever den slags tyverier: To mænd på 19 og 22 år er sigtet for en række lovovertrædelser, efter at de lørdag i sidste uge stjal en traktor ved Tønder. Ifølge politiet bankede de to mænd ruderne på traktoren ud og smed glasset på kørebanen, kørte ind i både chikaneanlæg og lygtepæle og ramte siden af en bil.

/ritzau/