Fulham fyrer Meulensteen - ansætter Felix Magath

Premier League-klubben Fulham har fredag aften fyret sin hollandske manager, Rene Meulensteen, knap tre måneder efter, at han blev ansat.

Den tidligere Brøndby-træner kom til klubben i starten af december, efter han i flere år havde bestridt jobbet som assistenttræner for Sir Alex Ferguson i Manchester United.

Og London-klubben har allerede afløseren klar. Tyske Felix Magath skal stå i spidsen for Fulham i de næste 18 måneder.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Jeg er meget glad for at kunne byde Felix Magath velkommen til Fulham FC. Felix er en succesfuld træner, der har opnået meget i Bundesligaen, og han er sulten efter at kopiere sin succes i Fulham i Premier League, siger klubbens ejer, Shahid Khan.

- Felix kender til fulde den opgave, der venter ham i Fulham, og han har entydigt gjort det klart, at han vil have og er klar til den opgave.

60-årige Felix Magath har stået i spidsen for et hav af tyske Bundesliga-klubber heriblandt Stuttgart, Bayern München, Werder Bremen og Wolfsburg. Sidstnævnte førte Magath til det tyske mesterskab i 2009.

Fulham, der har lejet den danske landsholdsspiller William Kvist i Stuttgart for resten af sæsonen, ligger sidst i Premier League - og onsdag aften tabte holdet med 2-3 hjemme til Liverpool.

Klubben har fire point op til den livgivende 17.-plads.

/ritzau/

 

Dagens Gossip