Fundet af familien - var kørt fast med sin bil i en skov

Den 72-årige Else Kathrine Hansen, der var meldt savnet, er søndag formiddag blevet fundet i god behold i en skov nær sit hjem. Hun var kørt fast i sin bil.

Kvinden, der er diabetiker og afhængig af sin daglige medicin, har været væk siden fredag. Hun var konfus og afkræftet, da hun blev fundet, men ellers i god behold, siger vagtchef Anders Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Kvinden tog fredag eftermiddag sin sølvgrå VW Golf for at køre ud at købe ind, og familien efterlyste hende, da hun ikke som planlagt vendte hjem til sin bopæl på Dalgårdsvej i Hyrup ved Agerskov.

Da hun var kørt hjemmefra uden sin livsnødvendige medicin, frygtede såvel politiet som familien, at hun kunne have fået et ildebefindende. Derfor har politiet efterlyst kvinden og bedt om offentlighedens hjælp til at finde hende.

Familien ledte selv efter hende i lokalområdet lørdag, og søndag ledte både familien og flere politipatruljer efter hende.

Kvindens pårørende havde oplyst, at hun holder at køre ud i skov- og naturområder i lokalområdet for at nyde landskabet.

Og det var tilsyneladende netop det, hun havde gjort efter sin indkøbstur, for søndag fandt familien hende kun to en halv kilometer fra hjemmet i en skov, hvor hun var kørt fast i sin bil.

- Hun var lettere konfus, da hun blev fundet. Hun havde ikke fået sin medicin i snart to dage, men hun havde varer i bilen efter sin indkøbstur, så hun har fået lidt at spise og drikke, siger Anders Hansen.

./ritzau/

 

Dagens Gossip