Fynsk byrådsmedlem: - Homoseksualitet er væmmeligt

Debatten er startet, efter socaildemokraten Tim Vermund i Odense Byråd foreslog, at homoseksuelle skulle være gæstelærere i folkeskolens seksualundervisning. Det faldt hans tidligere partifælle Mohammed R. Mansour, der nu er løsgænger, gevaldigt for brystet.

Læs også: Se de farverige billeder: I dag fester homoer, biseksuelle og transseksuelle i Købehavn

- Den 15. juni 2012 trådte en nye vielseslov i kraft. Det var en katastrofe. Det er simpelthen sindssygt, at et byrådsmedlem i Børn-og Ungeudvalget mener, at homoseksualitet skal på skoleskemaet i Odenses folkeskoler. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre netop fordi man kan ikke være muslim og bøsse. Muslimerne i Odense vil ikke acceptere at deres børn lære om noget så væmmeligt. Du må meget gerne lære dine børn, men ikke muslimske børn, det her er uacceptabelt, og væmmeligt!

Sådan lyder hans reaktion i kommentarsporet til en artikel på fyens.dk.

Læs også: Mr. Gay: Her er Danmarks dejligste homo

Det har vakt livlig debat. Blandt andet reagerer tidligere byrådsmedlem Olav Rabølle Nielsen (S).

- Mansour! Homoseksualitet er et velkendt fænomen, også i muslimske lande og blandt muslimer, blot er det tabu! Se min væg! skriver han.

Tredje mand på Enhedslistens opstillingsliste, Dahir Jama Roobleh, erklærede sig enig med Mohammed R. Mansour. Han slettede dog sin kommentar efter kun en time, efter en snak med partifællen Brian Skov Nielsen.

- Han er helt enig i, at den pågældende kommentar var en fejl, og den er derfor nu slettet, skriver Brian Skov Nielsen ifølge fyens.dk.

- Det var dumt, det jeg havde skrevet, og jeg fortryder det, siger Dahir Jama Roobleh.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip