Fyring: William Kvist skal igen have ny manager i Wigan

William Kvist og Wigan er på vej ned i den tredjebedste engelske fodboldrække efter mandagens skuffende 0-2-nederlag hjemme mod Derby.

Det faktum fik mandag aften Wigans ledelse til at fyre manager Malky Mackay, der dermed kun nåede at lede holdet i lidt under fem måneder.

Wigan er efter mandagens nederlag placeret på næstsidstepladsen i Championship - og der er nu otte point op til redning med fem kampe tilbage i sæsonen.

- Det er en meget svær beslutning at træffe. Men jeg mener, at det er nødvendigt i det langsigtede perspektiv med en ændring nu, siger Wigans formand David Sharpe ifølge BBC Sport.

Den danske landsholdsspiller William Kvist spillede i øvrigt hele mandagens kamp for Wigan, da det blev til et bittert 0-2-nederlag hjemme til Derby.

Inden sæsonstart var målsætningen at rykke op i Premier League, men nu drejer det sig kun om at forhindre nedrykning.

Wigan har 35 point efter 41 kampe i denne sæson, og holdet har kun formået at vinde otte gange, mens det er blevet til 22 nederlag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip