Fyringstruet Neville: Værste oplevelse nogensinde

Den engang så succesfulde spiller og fodboldekspert Gary Neville er under stort pres i Valencia.

Fans beder ham gå, og Valencias sportsdirektør, Jesus Garcia Pitarch, afviser at give lovning på, at Gary Neville også sidder i trænersædet efter weekenden.

Årsagen er en elendig start som Valencia-træner for den tidligere Manchester United-stjerne.

I otte kampe i Primera Division har han stadig ikke vundet, og onsdag blev Valencia kørt midt over af FC Barcelona, som vandt en knusende 7-0-sejr i det første af to opgør i semifinalen i Copa del Rey.

- Dette er en af de værste oplevelser, jeg nogensinde har haft i fodbold. Jeg kommer ikke til at sove godt i nat, siger Gary Neville ifølge Reuters.

Nyhedsbureauet beretter, at #Nevilleveteya ("Neville gå nu") trender på twitter, og også internt i klubben raser uvejret.

Sportsdirektør Jesus Garcia Pitarch mødtes efter afklapsningen med klubbens præsident, Lay Hoon Chan.

- Vi undskylder over for vores fans for en af de værste dage og et af de værste resultater i vores historie i en pokalsemifinale, siger Pitarch til Canal Plus ifølge AFP.

- Vi ved, at klubben er i en vanskelig situation. Vi må reflektere internt i lyset af, at vi har forårsaget massiv skuffelse hos vores fans, lyder det fra sportsdirektøren.

Gary Neville lyder imidlertid ikke som en mand, der vil trække sig fra posten.

- Jeg tvivlede på mig selv for 18 år siden, og siden dengang har jeg udviklet mekanismer til at håndtere forskellige situationer.

- Jeg har det fint, siger 40-årige Neville og ser nu frem mod ligakampen mod Betis i weekenden.

Derefter følger returopgøret mod FC Barcelona i pokalturneringen. Spørgsmålet er, om Neville får de kampe at se fra trænerbænken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip