Fysisk iskamp venter i femte semifinale i Vojens

De forsvarende mestre fra Sønderjyske led et 3-5 nederlag til Frederikshavn i fjerde kamp i herrernes semifinaler i ishockey.

Sønderjyske fører dog 3-1 i kampe og kan med en sejr i fredagens kamp på hjemmebane spille sig i finalen.

Sønderjydernes træner, Dan Ceman, mener, at nøglen til sejr ligger i forsvaret.

- Mesterskaber vindes i forsvaret, så vi skal tilbage til at spille godt forsvarsspil, som jeg ved, vi kan. Vi skal ikke give noget væk til Frederikshavn, og hvis de vil til chancer, så må de gøre sig fortjent til dem.

- Vores angrebsspil har været godt i slutspillet, så vi skal nok komme til chancer, men vi skal sørge for, at de ikke får for mange, siger Ceman.

SE Arena i Vojens er et stærkt fort for Sønderjyske, som kun har tabt tre kampe på hjemmebane ud af de sidste 23.

- Sønderjyske har Danmarks bedste fans. Vi skal ud og spille aggressivt og fysisk ishockey og få tændt op under vores fans, og så skal vi bruge den energi, som de giver os, siger Ceman.

Frederikshavn White Hawks' kaptajn, Lasse Lassen, håber også, det bliver en kamp med masser af fysik og tror på, at finaledrømmen lever for nordjyderne.

- Vi er igen inde i kampen om finalepladsen, og jeg er overbevist om, at vi kan vinde, hvis vi fortsætter i samme rille med masser af fart på skøjterne og fysik i spillet, siger Lassen til klubbens hjemmeside.

I fredagens anden semifinale mødes Herning og Esbjerg, og her fører Esbjerg med 3-1 samlet.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip