Går lige i hjertet: Her er brevet en mand fik af babyen ved siden af ham

Du har helt sikkert prøvet det. At sidde ved siden af eller meget tæt på en baby, når du fx skal flyve. Og det kan bestemt være lidt af prøvelse, hvis du tror, at du skal slappe af eller arbejde.

En mandlig bruger af det amerikanske sociale medie Reddit har valgt at dele en helt speciel oplevelse, som han havde på et fly med en baby.

Læs også: Mand bliver ramt af barn med indkøbsvogn igen og igen - se hans iskolde hævn

Da manden for nylig opdagede, at han skulle sidde ved siden af en lille størrelse og hendes forældre på en flyvetur, blev han målløs. I hånden fik han en lille pose med sager til at forsøde flyveturen herunder ørepropper og et brev, hvor babyen/forældrene på forhånd undskyldte for, hvis barnet skulle give lyd fra sig.

I brevet stod der: "Hej fremmede! Mit navn er Madeline. Jeg bliver et år den 17. december, og det her er min første flyvetur. Jeg vil forsøge at vise mig fra min bedste side, men jeg vil gerne undskyld på forhånd, hvis jeg mister besindelsen, bliver bange eller mine ører gør ondt. Min mor og far har pakket denne goodies-bag med et par godbidder. Der er også ørepropper i tilfælde af min første offentlige optræden ikke er så underholdende for dig, som den er for min mor og far".

Læs også: Fjernede baby i ni måneder fra forældre ved en fejl: - I kan få 5.000 kr i erstatning

Reddit har den forbavsede mand oploadet posen sammen med ordene:

"En baby har lige givet mig dette på mit fly. Jeg er ikke sur".

Se hvad de betænksomme forældre havde forberedt her:

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip