Gaarde: AaB og Nordjylland skriger på en pokaltriumf

Skrevet af admin

|

04/12/2013

Dagens topnyheder

AGF er en sten på vejen mod succes i pokalturneringen. I hvert fald set fra AaB's synsvinkel inden torsdagens kvartfinale i Aarhus.

AaB-sportschef Allan Gaarde satser på en sejr og senere endnu større resultater i DBU Pokalen.

- Jeg ser det som en kamp på vejen mod finalen og en pokaltitel, som er vores store drøm.

- Vi er det hold, som har flest pokalkvartfinaler overhovedet - af alle hold i Danmark. Jeg tror også, at vi er det hold med flest tabte pokalfinaler. Det er der ikke andre, som har gjort lige så dårligt, som vi har gjort, siger Gaarde.

AaB har tabt de seneste syv pokalfinaler, klubben har deltaget i, og det er kun blevet til to AaB-triumfer i 10 pokalfinaler. Den seneste pokaltitel til AaB blev hentet helt tilbage i 1970, da det blev til en 2-1-sejr over Lyngby.

- Aalborg og Nordjylland skriger på en pokaltriumf, og der er kampen mod AGF en naturlig sten på vejen, fastslår Gaarde.

AGF bliver dog ikke nogen nem modstander, fordi der er tale om et lokalopgør mellem to klubber, der gerne vil se sig selv som den største klub i Jylland.

- Når vi er kommet så langt, som vi er, så formoder jeg, at alle satser benhårdt på pokalen. Det er den korteste vej til Europa, og en pokaltitel betyder rigtigt meget.

- Det er et storopgør. Det er slaget om Jylland, som vi også selv har yndet at kalde det. Begge hold har en lang tradition for kampe mod hinanden, og AGF har i øvrigt også en stolt pokaltradition.

- Det er en af de største kampe i løbet af året. Jeg kan mærke på fansene og på hele byen, at AGF er det hold, som alle helst vil slå. Det har stor betydning for dem, forklarer Gaarde.

Kampen mellem AaB og AGF fløjtes i gang torsdag klokken 20.15.

/ritzau/