Gaarde: Vores ambitioner kan kræve indkøb

Nicolaj Thomsen ser ud til at blive solgt, og for både Nicklas Helenius og Thomas Enevoldsen er AaB-fremtiden lige nu usikker, da de begge spiller på lejekontrakter.

I det hele taget er listen er lang over afgange og mulige afgange i AaB.

- Vi har sagt farvel til mange spillere indenfor det seneste års tid. Der er mange spørgsmålstegn, og det er ikke noget, man kan lide som spiller.

- Der er ingen tvivl om, at jeg håber, at klubben vil have nogle ind, siger Kasper Risgård, der selv vil blive og forsøge at spille AaB op i toppen af dansk fodbold igen.

Sportsdirektør Allan Gaarde har dermed fået en direkte opfordring fra sin spiller, og han er ikke sen til at give svar på tiltale.

- Der vil helt sikkert ske noget, og der vil sandsynligvis ske noget både på ind- og udsiden. Vi har stadig ambitioner om at være med i toppen af dansk fodbold, og det kræver sandsynligvis indkøb, siger Allan Gaarde.

Han siger dog i samme åndedræt, at der ikke er forventninger om den store svingdør, og at truppen i forvejen har masser af talent.

Allan Gaarde håber også, at både Helenius og Enevoldsen bliver hos nordjyderne, når deres lejeperioder udløber.

- Jeg ser gerne, at Helenius og Enevoldsen spiller i AaB igen næste år, og de ved begge, at der fra vores side er interesse for at holde på dem, siger Allan Gaarde.

Også Aab-anfører, Rasmus Würtz, fornemmer, at der er nyheder i vente.

- Ingen tvivl om, at der kommer til at ske et eller andet. Generelt synes jeg, vi har en god base, men hvis vi skal helt op og blande os, skal der spædes lidt til, og jeg håber, vi skal helt op og blande os, for det skal være vores ambition, siger Rasmus Würtz.

/ritzau/

 

Dagens Gossip