Gaderøver siger undskyld til offer efter 35 år

35 år efter et gaderøveri i New York, har offeret, Claude Soffel, 52, fået en dybfølt undskyldning. Men det kom i stand på en atypisk måde.

Røveren, Michael Goodman, 53, genkendte Soffels navn i en Facebook-tråd om en lukket bagel-butik.

- Claude Soffel, måske kan du ikke huske det (omkring '76 eller '77), men for længe siden gik jeg op af trapperne til det naturhistoriske museum, mens jeg forsøgte at ligne en sej fyr overfor en, og jeg så dig stå der øverst på trapperne, jeg gik op til dig og frarøvede dig dit buskort, skriver Michael Goodman.

Læs også: Se den rørende video: Mand indrømmer drab på Youtube

- Jeg har aldrig glemt hændelsen eller dit navn (det har på en måde forfulgt mig lidt gennem hele livet), og så er jeg her på Facebook, i gang med at læse om min yndlings-bagelbuti, der lukker, og hvis navn dukker op? Dit, skriver han videre.

- Endelig kan jeg sige, at jeg er meget ked af, at du måtte gå igennem det lort den dag for længe siden, jeg ville ønske, at det aldrig var sket, lyder det videre i undskyldningen.

Tre kvarter senere har Claude Soffel set beskeden og modtaget undskyldningen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Michael A. Goodman, du er tydeligvis en bedre mand i dag. Wow. Minder er en sjov størrelse, jeg genkender også dit navn nu. Så jeg tager undskyldningen til mig, skriver han.

De to fortsætter deres samtale i Facebook-tråden og bliver enige om at drikke en øl sammen, hvis de en dag skulle være i hinandens nabolag.

 

Dagens Gossip