Gaga hjælper handicappede med iskølig gestus

Det er mildt sagt en ret utraditionel måde at hjælpe handicappede på.

Men søndag sprang Lady Gaga sammen med flere tusinde andre i en iskold sø i Chicago til den årlige begivenhed Chicago Polar Plunge, som handler om at samle penge ind til handicappede, der gerne vil være fysisk aktive.

Og efter den iskolde tur under vandet lagde den verdenskendte sangerinde et billede på Instagram, hvor hun forklarer, hvor givende det er for hende at hjælpe til med den slags velgørenhed.

- Det føles så dejligt at gøre noget for en så god sag som denne. Det er fantastisk at donere penge, men det er også fantastisk på den her måde at lave en donation af kærlighed til de her mennesker, som virkelig har brug for det, skriver hun således.

Ifølge begivenhedens officielle hjemmeside deltog over 3000 mennesker sidste år i den årlige begivenhed, som søndag blev holdt for femtende år i træk.

Se et billede af den smilende Gaga, efter hun kom op af det isnende kolde vand lige her: https://instagram.com/p/zsYCQTpFOi/?modal=true

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip