Gaga vil købe Jacksons forbrændte hoved

admin

|

15/10/2013
To af verdens måske mest excentriske verdensstjerner, en nulende og en afdød, er hovedpersoner i en særpræget og makaber auktion.Lady Gaga har nemlig sat sig for at erhverve sig afdøde Michael Jacksons lægejournal og røntgenbilleder, fra da han i 1984 blev indlagt på hospitalet med forbrændinger og skader på hovedet. Det skriver britiske The Mirror.Hun har budt over tolv millioner danske kroner på genstandene, oplyser det auktionshus, hvor journalen er sat til salg.- Lady Gagas advokat og vores har været i forhandlinger, og hun er i høj grad inde i billedet, siger Tim Miller fra auktionshuset Flatsigned.De uhyggelige papirer og billeder fra Jackson-ulykken kom frem i lyset, da en ambulancefører angiveligt fandt dem i en skraldespand.Den provokerende sangerinde er selverklæret hardcore Michael Jackson-fan og har i forvejen brugt en formue på flere af megastjernens ejendele, blandt andet hans berømte, hvide handske.Det var under indspilningen af en Pepsi-reklame, at popkongen kom slemt til skade, da noget fyrværkeri eksploderede og satte ild til hans hår. Hans brødre måtte slukke ilden med en ildslukker, hvorefter stjernen blev hasteindlagt på hospitalet.Den episode startede Jacksons årelange afhængighed af medicin, har sangeren selv udtalt for flere år siden. Det var netop medicinforbruget, der fik skylden for Michael Jacksons tidlige død i 2009.Newspaq

Dagens topnyheder

To af verdens måske mest excentriske verdensstjerner, en nulende og en afdød, er hovedpersoner i en særpræget og makaber auktion.

Lady Gaga har nemlig sat sig for at erhverve sig afdøde Michael Jacksons lægejournal og røntgenbilleder, fra da han i 1984 blev indlagt på hospitalet med forbrændinger og skader på hovedet. Det skriver britiske The Mirror.

Hun har budt over tolv millioner danske kroner på genstandene, oplyser det auktionshus, hvor journalen er sat til salg.

- Lady Gagas advokat og vores har været i forhandlinger, og hun er i høj grad inde i billedet, siger Tim Miller fra auktionshuset Flatsigned.

De uhyggelige papirer og billeder fra Jackson-ulykken kom frem i lyset, da en ambulancefører angiveligt fandt dem i en skraldespand.

Den provokerende sangerinde er selverklæret hardcore Michael Jackson-fan og har i forvejen brugt en formue på flere af megastjernens ejendele, blandt andet hans berømte, hvide handske.

Det var under indspilningen af en Pepsi-reklame, at popkongen kom slemt til skade, da noget fyrværkeri eksploderede og satte ild til hans hår. Hans brødre måtte slukke ilden med en ildslukker, hvorefter stjernen blev hasteindlagt på hospitalet.

Den episode startede Jacksons årelange afhængighed af medicin, har sangeren selv udtalt for flere år siden. Det var netop medicinforbruget, der fik skylden for Michael Jacksons tidlige død i 2009.

Newspaq