Galleri: Fem vinterdestinationer til bryllupsrejsen

Skrevet af Elo Christoffersen

|

03/12/2013

Dagens topnyheder

Mens de fleste drømmer om en romantisk bryllupsrejse til en eksotisk ø med palmer og turkis vand, præsenterer trivago her fem alternativer som trods lavere temperaturer, hver især byder på romantik der kan gøre bryllupsrejsen til et uforglemmeligt bånd de nygifte imellem.

1. ROMANTIKHOTEL ZELL AM SEE (Zell am See, Østrig)

Romantikhotel er beliggende i centrum af den lille bjerglandsby Zell am See i Alperne – en populær destination blandt skiløbere. Dette hotel lever fuldt ud op til sit navn, perfekt for par på udkig efter en romantisk bryllupsrejse.

Selve bryllupsvielsen kan også afholdes her, da dette 4-stjernede hotel har flere bryllupspakker at vælge imellem. Start dagen med morgenmaden serveret på værelset, og nyd derefter en ski- eller slædetur med din kære i det romantiske vinterlandskab.

Før aftenens romantiske måltid, bør de nygifte forkæle sig selv med en afslappende massage i det luksuriøse spa.

2. VIGILIUS MOUNTAIN RESORT (Lana, Italien)

I hjertet af de italienske alper ligger det 5-stjernede hotel Vigilius Mountain Resort klar til at byde nygifte velkommen i en højde af 1500 meter.

Hotellet kan nås med svævebanen fra Lana. Vigilius Mountain Resort er bygget i miljøvenlige naturmaterialer, og designet er minimalistisk og moderne.

Morgenbuffeten tilbyder friske lokale råvarer. Hotellet er velegnet til et aktivt par, da der tilbydes uanede muligheder.

Dagene kan tilbringes på ski eller snowboard, eller deltage i de gratis aktiviteter som hotellet tilbyder, de spænder lige fra yoga og pilates til daglige udflugter i bjergene.

Aftenen bør rundes af med et varmt karbad og et glas champagne på taget af hotellet mens solnedgangen over Dolomitterne beundres.

Rejsetip: Det skal du vide om afbestillingsforsikring

3. ALTHOFF GRANDHOTEL SCHLOSS BENSBERG (Køln, Tyskland)

Hvorfor ikke tilbringe bryllupsrejsen på et 5-stjernet barokslot lidt syd for grænsen? Althoff Grandhotel byder blandt andet på et 1000 kvadratmeter stort spa-område med indendørs swimmingpool, skønhedssalon og et romantisk stjerneklart loft.

Hotellet ligger tæt på Køln og tilbyder en enestående udsigt over det maleriske Rhinområde. Alle hotellets bryllupspakker inkluderer en overnatning i en luksuriøs suite, en champagne brunch, et rosenblad bad og en fire retters middag for to, serveret i suitens private omgivelser.

4. LES FERMES DE MARIE (Megève, Frankrig)

Les Fermes de Marie er beliggende i den lille landsby Megève i de franske alper, og er et romantisk og stilfuldt 5-stjernet hotel. Fra hotellet kan du nå centrum gennem en lille sti omgivet af snebeklædte træer.

Hotellet tilbyder traditionelle alpehytter med en afslappet atmosfære, en perfekt base for de nygifte. Her er der mulighed for total afslapning ved pejsen efter en lang dag på skiløjperne, og i hotellets spa-område er det muligt at bestille behandlinger med produkter fremstillet af lokale bjerg planter.

Er man endnu ikke blevet gift kan brylluppet såmænd også arrangeres her, og hotellets kompetente personale tilbyder hjælp til alle dele af planlægningen forud for den store dag.

5. PALAZZO VIVIANI (Montegridolfo, Italien)

Det smukke slotshotel Palazzo Viviani Castello er omdrejningspunktet for Montegridolfo, som ligger over skyerne i Valconca dalen. Slottet kan dateres tilbage til middelalderen, men værelserne er blevet renoveret i et moderne design.

Gæsterne kan vælge fra en bred vifte af stilfulde værelser og suiter – De romantiske Casa del Pittore dobbeltværelser byder på en betagende panoramaudsigt ud til Adriaterhavet, og står som skræddersyet til et nygift par.

Hotellet tilbyder en "Rose og Silk" specialdesignet pakke for to, som blandt andet inkluderer en omgang rosenolie massage og ubegrænset brug af skønhed- og wellnesscenteret.

Parret kan afslutte deres aften med et romantisk måltid for to i den elegante restaurant beliggende i vinkælderen.

Se billederne nedenunder...