Galleri: Talentfestival i Sønderborg

Skrevet af Elo Christoffersen

|

22/11/2013

Dagens topnyheder

Lørdag den 7. december åbner Musikskolen dørene for et helt nyt initiativ: en festival med de største af Musikskolens talenter – dem der allerede er godt i gang med at blive musikere eller allerede er det.

Programmet åbner klokken 16 med en klassisk koncert i Musikhusets sal. Her vil man både kunne opleve soloindslag og kammermusik samt stykker af Peter Fievé og Flemming Neergaard komponeret specielt til denne gruppe elever.

Bagefter vil der på gangene i huset være sang, spil og bevægelse, der er en selvstændig disciplin for eleverne, under ledelse af musikeren Thomas Ousager.

Klokken 18 er der spisepause med dinnermusik og ved 19-tiden giver den danske sangskriver, Mads Bjørn, intimkoncert. Herefter overtager eleverne igen scenen – denne gang den hyggelige caféscene i foyeren - med rytmisk musik fra jazz til rock og pop. Festen fortsætter til omkring midnat.

Sammenlagt byder festivalen på otte timers meget varieret musik. Det hele foregår i Musikhuset på Skovvej 16 i Sønderborg og der er fri entré.

Se billederne nedenunder...