Gammel mand åbner og kigger ind i køleskabet - så ringer han straks til politiet

Mange har svært ved at bede om hjælp, selv når det virkelig brænder på. Især stolte ældre mennesker, som har været vant til at arbejde og klare sig selv hele livet.

Heldigvis er det ofte sådan, at når man faktisk beder om hjælpen, så kommer den også. Det er historien om en ældre mand fra Mount Pleasant i USA et eksempel på.

Den ældre herre ringede til alarmcentralen tilbage i januar måned. Manden fortalte, at han ikke havde spist i to dage, og at hans køleskab var tomt.

Artiklen fortsætter under billedet.

Betjentene Brian Gray, Nathan Bolton, Buddy Odom og Adam Runions gik straks i aktion.

De kørte hjem til den ældre mand, efter at de havde købt en masse mad, som han kunne leve af i en måneds tid. Derefter fyldte de hans køleskab op, mens den manden så på.

Artiklen fortsætter under billedet.

Historien blev delt på facebooksiden Wayne County Now og er siden blevet liket 19.000 gange og delt af 14.000 mennesker.

Den får rigtig mange hjertevarme kommentarer med af brugerne.

Læs også: Hun overhører to kassemedarbejdere tale ned om hendes shorts - tager genial hævn

- Mange af vores mandlige og kvindlige betjente gør disse gode gerninger for egen regning hver dag. Det er en skam, at medierne glemmer disse mænd og kvinder og alt, hvad de gør, skriver Susan Graham i kommentarsporet.

Andre kommer med gode råd:

- Nogen må sørge for, at han bliver meldt til en madordning og give hans navn til de sociale myndigheder, så han kan få hjemmehjælp, lyder det fra Aimee Tackett.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip