Gammelt fjerbold-makkerskab pudset af med succes

Som tidligere U19-danmarksmestre i mixeddouble har Carsten Mogensen og Kamilla Rytter Juhl prøvet at stå på samme side af en badmintonbane.

Men det er lang tid siden, og derfor var det også en lille smule overraskende, at det til lejligheden sammensatte par kunne vinde semifinalen ved Copenhagen Masters over verdens niendebedste mixeddoublepar, tyskerne Birgit Michels og Michael Fuchs, i to sæt.

- Jeg er en bedre badmintonspiller end hende, og Carsten er en bedre spiller end ham. Og selv om tyskerne kan spille fantastisk badminton sammen, laver de også nogle gange noget værre rod.

- Det lykkedes os at få dem til det i dag, siger Kamilla Rytter Juhl.

1. juledag fik hun at vide, at hendes normale makker, Mads Pieler Kolding, var kommet til skade med foden og derfor ikke kunne stille op i opvisningsturneringen i Falconer Salen.

I stedet blev Carsten Mogensen, der normalt spiller herredouble med Mathias Boe, hevet ind, og den nye konstellation fandt ind i et fint samarbejde.

- I double har man normalt meget klare aftaler om, hvor man server, og hvor man returnerer, men det har Carsten og jeg altså ikke. Vi kom heller ikke godt fra start i nogen af sættene, men vi fik rettet til undervejs taktisk, siger Juhl.

De to skal i søndagens finale møde vinderen af opgøret mellem Joachim Fischer/Christinna Pedersen og Riky Widianto/Puspita Richi Dilli fra Indonesien.

Samtidig spiller Kamilla Rytter Juhl og Christina Pedersen også med i damedoublerækken, der kun udgøres af en enkelt kamp.

Her hedder modstanderne Suci Rizky Andini/Tiara Rosalia Nuraidah og er ligeledes fra Indonesien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip