Gang i bydelsprojekter

Nye bænke, bålhytte, pavillon, rutsjebaner, legehuse, nye hække og træer, ny renoveret bede og petanquebane. Det er alt sammen nogle af de synlige resultater af de projekter, der er skudt frem i løbet af sommeren rundt i Kolding By ved hjælp af midler fra den nye Bydelspulje.

I juni uddelte Plan- og Miljøudvalget 200.000 kroner fra den nyoprettede Bydelspulje til 10 spændende projekter - til gavn og glæde for lokalområdernes beboere.

Projekterne er nu kommet godt i gang med særdeles konkrete resultater.

Fællesskab til glæde for alle

En af de foreninger, der har søgt og fået penge, er Rebæk Grundejerforening, som sammen med Petanqueklubben ønskede at renovere området ved den lokale petanquebane.

- Vi har frisket banen og omgivelserne op, og det er gjort i fællesskab, for vi får jo alle glæde af, at se på noget smukt herude, fortæller Lise Neergaard fra Rebæk Grundejerforening.

Et andet projekt er etableret af Grundejerforeningen Alpeparken, der ved fælles hjælp har lavet en meget skøn opholdsplads med smuk udsigt over Alpedalen.

Inspirationen til den nye Bydelspulje er kommet fra de to Landsby- og Centerbypuljer, hvor beboerne i høj grad har haft indflydelse på, hvilke projekter der skal sættes i gang, og selv deltager aktivt i gennemførelse af dem.

 

Dagens Gossip