Gattuso om græsk trænerjob: Spillere tiggede mig om mad

Flere af spillerne i den kriseramte græske fodboldklub OFI Kreta har tigget deres træner om penge til mad.

Det fortæller den tidligere AC Milan-stjerne Gennaro Gattuso, efter at han for nylig er stoppet som træner på den græske ferieø.

I december gav han 30.000 euro (220.000 kroner) af sin egen lomme til flere af spillerne, der kom til ham, fordi de ikke havde fået løn i flere måneder.

- Jeg stoppede i OFI, fordi der var problemer lige fra begyndelsen, da jeg og min stab kom til klubben, siger Gennaro Gattuso til avisen Nea Kriti.

- Selv om jeg fik min løn, så gjorde det samme sig ikke gældende for mine spillere, og de kom til mig og bad om løn for sidste sæson plus den nuværende sæson.

Den tidligere AC Milan-stjerne måtte flere gange redde OFI Kreta ud af økonomiske problemer i sin korte tid i klubben. Gattuso blev hyret for et halvt år siden.

- Jeg blev lovet, at italienske investorer ville komme til, men der dukkede noget nyt op hver eneste dag. Den 8. januar skulle vi betale 150.000 euro (1,1 millioner kroner), og jeg hjalp til med at rejse de penge.

- Så kom der et nyt brev, der betød, at vi skulle betale 50.000 euro (375.000 kroner).

- Den 23. december måtte jeg give spillerne 30.000 euro (220.000 kroner) af mine egne penge, fordi de ikke havde penge til mad og derfor helt naturligt krævede penge fra mig, siger italieneren.

OFI Kreta er i øjeblikket suspenderet af den græske liga på grund af de mange ubetalte regninger. Sammenlagt er klubben blevet fratrukket 10 point, hvilket betyder, at holdet er i fare for at rykke ud.

Gennaro Gattuso har også en besked til OFI Kretas mange fans midt i den svære tid.

- Jeg blev hos OFI i seks måneder på grund af dem og byen. Det var bestemt ikke på grund af pengene, siger han.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip