Gav sig selv en 4 kilo tung guldskjorte til sin fødselsdag

I anledningen af sin 45 års fødselsdag, har han ihvertfald fået syet en 4 kilo tung guldskjorte. Prisen på guldet alene skulle eftersigende være omkring 1,2 millioner kroner. Det skriver Daily Mail.

Selv siger fødselaren om skjorten: - Jeg ville gerne have noget specielt på, når jeg skulle takke for min succes i templet.

Selvudlært millionær

Pankaj Parakh forlod skolen tidligt og har ikke nogen uddannelse. Alligevel har han formået at stable en million virksomhed på benene i indiens enorme tekstilindustri. 

Og pengene, dem bruger han på sin store besættelse: guld.

- Jeg går aldrig ud uden to,tre kilo guldsmykker på.

Den nye skjorte er syet af guld med en karat på mellem 18 og 22, og der har været 20 personer sat på opgaven, som henover de seneste måneder har brugt hele 3,200 timer på at færdiggøre fødselsdagsskjorten.

God pasform

Selvom skjorten er lavet udelukkende af guld, så forsikrer ejeren, at pasformen stadig er intakt. Der er nemlig syet stof ind på indersiden, så den føles som en helt almindelig skjorte, hvis man skal tro ejeren.

- Den kan vaskes og hænges til tørre som en helt normal skjorte, og så er der livstidsgaranti på den, så hvis den går i stykker, bliver den repareret med det samme.

Der er dog det men ved skjorten, at Pankaj Parakh ikke tør gå alene rundt i skjorten. Han har derfor altid bodyguards med, når han viser sig frem i Yeola, 260 kilometer fra Mumbai, men det er trods alt nok noget man må forvente, når man går rundt iført fire kilo ren guld.

 

Dagens Gossip