Gearkasseproblemer ødelægger sidste træning for Rosberg

Duellen mellem Mercedes-kørerne Lewis Hamilton og Nico Rosberg fusede ud til ingenting i den sidste træning inden lørdagens kvalifikation til Formel 1-grandprixet i Monza.

Rosberg fik nemlig problemer med gearkassen ret tidligt og brugte derfor det meste af tiden på at se mekanikerne arbejde på hans bil.

Hamilton derimod satte bedste omgangstid af alle og virker meget opsat på at levere et topresultat, efter at han blev sendt langt ned i rækkerne i løbet på Spa-banen for fjorten dage siden efter et sammenstød med netop Rosberg.

Danske Kevin Magnussen satte 11.-hurtigste tid og var seks tiendedele langsommere end sit primære pejlemærke, holdkammeraten Jenson Button.

Fernando Alonso fra Ferrari var næsthurtigst, mens de to Williams-racere ført af henholdsvis Valtteri Bottas og Felipe Massa satte sig på de følgende pladser.

Allerede klokken 14 lørdag skal kørerne igen ud i bilerne, når det gælder om at sikre sig de bedste startpladser i søndagens løb.

Hvis Rosbergs gearkasse er blevet repareret til den tid, slipper han og Mercedes for den straf, der ellers normalt tildeles for at skifte til en ny gearkasse.

/ritzau/

 

Dagens Gossip