Genialt trick: Sådan får du hele dit liv ned i én kuffert

De fleste af os kender sikkert til fænomenet, at der er masser af plads til bagagen, når vi rejser ud, men når vi skal hjem, så kan tøjet ikke være i kufferten.

I sådanne situationer må kufferten have det lidt som en gås eller and, der skal tvangsfodres for at blive til dyrt foie gras.

'Æd mit tøj, din dumme kuffert,' tænker man oppe på hotelværelset, mens taxaen allerede holder ude på vejen og dytter utålmodigt. 

Forgæves forsøger man at få lynlåsen til at flette næbet om kanterne af kufferten, der dog stadigvæk nægter at lukke munden med det propfyldte indhold i.

Læs også: 7 veje til at ride ham på en frækkere måde

Desperat sætter man sig oven på kufferten, men som en trofast modstandsmand under Krigen, så nægter kufferten at give efter for presset - halvåbent står den og griner dig lige op i dit sveddryppende ansigtet.

Du har prøvet ovenstående for sidste gang i dit liv, kære læser, hvis du bruger cirka to minutter på at se, hvordan man med et smart trick kan få enorme mængder kluns ned i kufferten.

Ja, med lidt sokker og de rette håndbevægelser er det muligvis snart kun køleskabet og carporten, der i fremtiden ikke kan komme med ned til Alanya og få lidt solskin på maveskindet...

Se det geniale trick fra YouTube-brugeren Toby Lerone her:
 

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip