Gerningsmænd brød ind hos offer og stak ham i læggen

To mørkklædte gerningsmænd trængte natten til fredag ind i en lejlighed i Herning, hvor beboeren blev stukket med kniv i den ene lægmuskel. Politiet efterforsker sagen som et drabsforsøg.

Episoden fandt sted i offerets lejlighed i Vestergade i Herning kort efter klokken tre natten til fredag. Offeret er en mand på 32 år.

- To mænd er brudt ind hos forurettede i hans lejlighed, hvor der sker noget, som vi ikke har fuldt overblik over. Men det resulterer i, at han bliver stukket i venstre lægmuskel med en kniv, fortæller vagtchef Gert Høeg fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet arbejder ifølge vagtchefen ud fra en teori om, hvad der ligger bag, men på nuværende tidspunkt vil politiet ikke delagtiggøre offentligheden i sine overvejelser.

Indtil videre har politiet kun et sparsomt signalement af gerningsmændene, oplyser vagtchef Gert Høeg.

- Der er tale om mørkklædte mænd, der er er mellem 170 og 175 centimeter høje. Så af mænd at være, er de lidt små, siger vagtchefen og tilføjer, at politiet gerne modtager henvendelser fra eventuelle vidner.

- Hvis nogen har set noget i området omkring gerningstidspunktet, så hører vi gerne fra dem.

Politiet ser ifølge vagtchefen alvorligt på sagen og efterforsker den som drabsforsøg.

- Om der har været en konkret livsfare for den forurettede må bero på en lægefaglig vurdering, som vil blive foretaget senere.

- Men potentielt er det livsfarligt, når man bliver stukket i en stor muskel, hvor der er risiko for at ramme en stor blodåre, siger Gert Høeg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip