Gerningsmand: Bombe til Keith var en gave

Man kan kalde det en særlig form for poetisk intuition, at veteranrockerne Rolling Stones i 2005 udgav albummet "A Bigger Bang".

Om det virkelig var med tanke på en reel bombeeksplosion er dog tvivlsomt, men ikke desto mindre er det lige præcis en bombetrussel, der her otte år senere har ramt den sejlivede guitarist Keith Richards. 

Sagen, der havde sin første dag i retten onsdag, viser sig dog nu at være mere speget end som så.

Manden bag truslerne, den 69-årige pensionerede kemiker Joseph C. Callahan fra Connecticut, USA, påstår nemlig, at hans mange eksplosive substanser i hjemmet i virkeligheden bare var en gave til den halvmumificerede guitarist.

- En ven af Hr. Callahan mødte Keith Richards for ni år siden, og Callahan vidste, at Keith Richards holdt af pyroteknik, så han byggede tingesten i tilfælde af, at han selv skulle møde Keith Richards, fortæller Callahans advokat til TMZ.com.

Joseph Callahan blev erklæret mentalt ustabil under arrestationen tidligere på måneden. Under politiets gennemsøgning af Callahans hjem fandt de ikke mindre end 274 skydevåben og svimlende mængder ammunition. Den mængde krævede både en total indespærring af kemikerens vej og som gave sikkert også et juletræ af en vis størrelse.

Newspaq

 

Dagens Gossip