Gerrans tilfreds: Accepterer undskyldning fra Cavendish

Skrevet af admin

|

06/07/2014

Dagens topnyheder

Simon Gerrans var blandt favoritterne til sejren på 2. etape, men australieren blev mere eller mindre sat ud af spillet allerede lørdag, da han styrtede efter et sammenstød med Mark Cavendish.

Styrtet 200 meter fra mål var forårsaget af briten, som stangede den stærke Orica-Greenedge-rytter med hovedet, og lørdag aften fik Gerrans så den opringning, som Cavendish havde lovet.

- Cavendish ringede i går aftes og sagde undskyld, efter at han havde været på hospitalet. Han sagde, at det absolut var hans skyld, at styrtet var sket, siger det australske holds pressechef, Brian Nygaard.

- Den undskyldning er selvfølgelig modtaget, og så er det kapital lukket. Det er 100 procent lukket.

Gerrans, som har haft en god sæson med sejr i blandt andet Liege-Bastogne-Liege, havde sat næsen op efter sejren og den gule trøje søndag.

Men smerterne var for store, og tilmed styrtede australieren igen.

- Jeg kender ikke detaljerne, men det var ikke alvorligt, siger Nygaard.

- Det viste sig derimod, at effekterne af lørdagens styrt var lidt mere afgørende, end vi havde håbet. Han følte sig ret okay i morges, da han kom på cyklen, men han fortalte, at han havde for ondt i finalen i dag, da der blev rykket.

- Det var absolut et af hans mål at vinde i dag og måske også det største for løbet, fordi det eventuelt havde involveret den gule trøje, siger Nygaard.

/ritzau/