Gerrard undskylder: Det røde kort var korrekt

34-årige Steven Gerrard har prøvet mange nedture i karrieren, men det var en af de slemme, da Liverpool-anføreren fik rødt kort i 1-2-nederlaget mod Manchester United.

Under et minut efter sin indskiftning fra anden halvlegs start modtog Gerrard rødt kort for at stemple Uniteds midtbanespiller Ander Herrera, der lå på græsset.

- Jeg bliver nødt til at acceptere det, for det var en korrekt beslutning. Jeg har ladet mine holdkammerater og fansene i stikken.

- Jeg har været med længe nok til at vide, hvad der sker, når man gør sådan noget. Jeg tager det fulde ansvar, siger Gerrard til Sky Sports.

Herrera fik også et gult kort, da spanieren havde tacklet Gerrard lidt for hårdt først. Og måske var det den tackling, der fik Gerrard til at koge over og reagere på den måde.

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det. Det var nok bare en reaktion på tacklingen (fra Herrera, red.).

- Jeg bør ikke sige mere om det. Jeg er kun kommet herud for at sige undskyld over for gutterne i omklædningsrummet og fansene, siger Gerrard.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip