Gibraltar slipper nådigt fra mødet med verdensmestrene

14/11/2014

Tysklands verdensmestre på hjemmebane mod Gibraltar, der er med i EM-kvalifikationen for første gang.

Uha-uha, det lignede på forhånd et sportsligt mismatch af dimensioner, da de to hold fredag aften mødtes i Nürnberg i gruppe D.

Det lykkedes dog for lilleputten at begrænse nederlaget til 0-4, hvilket ud fra holdets hidtidige resultater i gruppen må betegnes som en succes.

Thomas Müller scorede de første to mål for Tyskland i første halvleg, hvor verdensmestrene lavede tre mål.

Efter 12 minutter stod Bayern München-angriberen klar det rigtige sted på det rigtige tidspunkt - som han så ofte gør - da et indlæg ramte stolpen, og Thomas Müller sendte returbolden over stregen.

Efter en halv times spil løb Thomas Müller i position foran mål og sendte Lukas Podolskis indlæg i nettet til 2-0.

Det blev også 3-0 før pausen, da Mario Götze flot brød igennem og sendte bolden i mål.

Målfesten udeblev dog i anden halvleg, men Gibraltars indskiftede Yogan Santos blev noteret for et selvmål.

Med sejren har Tyskland syv point for fire kampe i gruppe D.

Gibraltar er fortsat uden point og mål efter fire kampe. Holdet har en målscore på 0-21.

Polen topper gruppen med 10 point, efter at holdet tidligere fredag vandt 4-0 ude over Georgien.