Girls-stjerne raser over misbrugs-beskyldning

Skuespilleren og forfatteren Lena Dunham er ikke bange for at vise sin krop frem, når hun spiller den lidt skøre Hannah i den populære tv-serie Girls.

Og det afslappede forhold til kroppen, startede tilsyneladende tidligt for den nu 28-årige skuespillerinde.

I sin nye bog "Not that kind of girl" fortæller Lena Dunham om, hvordan hun som barn en dag studerede sin lillesøster Grace mellem benene.

- En dag da jeg sad i vores indkørsel på Long Island og legede, overtog min nysgerrighed mig. Grace sad og pludrede og grinte og jeg lænede mig ned mellem hendes ben og spredte forsigtigt hendes kønsdele. Hun gjorde ikke modstand, og da jeg så, hvad der var derinde, skreg jeg, skriver Lena Dunham i sin bog, hvor hun videre fortæller, at det var småsten, hun fik øje på.

Den passage i bogen har nu fået blandt andet det højreorienterede medie Truth Revolt til at beskylde den amerikanske skuespillerinde for misbrug af sin lillesøster.

En beskyldning og forargelse over et barns nysgerrighed, som Lena Dunham ikke forstår.

Girls-stjernen har derfor været aktiv på Twitter for at forsvare sig selv og skriver blandt andet:

- Højrefløjens nyhed om at jeg misbrugte min lillesøster er ikke bare morsom, det er virkelig bekymrende og ulækkert, skriver hun og fortsætter med flere tweets.

Lena Dunham argumenterer blandt andet med, at hun ikke kan være den eneste, der har lavet skøre ting som barn.

- Jeg fortalte en historie om at være en skør 7-årig pige. Jeg vil vædde med, at I også selv har nogle historier, jeg helst ikke vil høre. Og ja, det her er et vredesudbrud, skriver hun

Lena Dunham fik sit store gennembrud i tv-serien Girls i 2012. Ud over at spille hovedrollen, har Lena Dunham også selv skrevet og instrueret serien.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip