Giroud varmer op til Danmark med Arsenal-kasser

21/03/2015

Den franske landsholdsangriber Olivier Giroud virker helt og aldeles klar til næste uges venskabskamp mod Danmark.

Giroud scorede begge mål, da Arsenal lørdag slog Newcastle 2-1 på udebane i Premier League.

Med sejren har Arsenal nu barberet afstanden til ligaens førerhold fra Chelsea ned til fire point - rivalerne har dog spillet to kampe færre end Jose Mourinhos mandskab.

28-årige Giroud bragte gæsterne foran med 1-0 midtvejs i første halvleg, da han prikkede et hovedstød fra Danny Welbeck over målstregen.

Bare fire minutter senere headede den målfarlige franskmand så Arsenal på 2-0 på oplæg fra Santi Cazorla.

Olivier Giroud kan på søndag i næste uge komme til at give det danske landsholdsforsvar lignende problemer, når Danmark møder Frankrig i en venskabskamp i St. Etienne.

Manager Arsène Wenger og gæsterne fik alligevel lov til at kæmpe hårdt for sejren, da Newcastles Moussa Sissoko straks fra anden halvlegs start bankede et indlæg fra Remy Cabella i nettet til 1-2.

I Birmingham var Jores Okore på det tabende hold, da Aston Villa efter to ligasejre blev slået 0-1 af Swansea. Gæsterne scorede tre minutter før slutfløjt, da Bafetimbi Gomis bankede en tværpasning i mål.

Aston Villa er placeret tre point over nedrykningsstregen, mens Swansea er på ottendepladsen.