Glad Hjulmand så fremskridt i sit Farum-comeback

Mandag stod Kasper Hjulmand for første gang siden sommeren 2014 i spidsen for FC Nordsjælland på hjemmebane i Farum. En hjemkomst, der blev fejret med en 2-1-sejr over FC Midtjylland.

Og selv om FCN-træneren var glad for at være tilbage på den velkendte kunstgræsbane i Farum, var hans fokus rettet mod spillet på banen, der var bedre end i den seneste kamp.

- Når fodbolden kører, så er det jo kampen, man fokuserer på. Vi havde en opgave, der skulle løses, og det klarede vi fint.

- Men det er dejligt at være tilbage. Det er dejligt at se en masse velkendte ansigter, og så er det jo skønt at vinde og slå FC Midtjylland, siger Hjulmand.

Ifølge træneren var der store fremskridt at spore på holdet efter 1-1-resultatet i sidste spillerunde mod Viborg.

- Vi var decideret dårlige mod Viborg. Der mistede vi for mange bolde og spillede ikke nok. Så jeg synes, det var et godt skridt fremad, vurderer han.

FCN kom i kampen mod midtjyderne bagud allerede efter få minutter. Men efter 36 minutter fik Hjulmands tropper mere plads på banen, da FCM's André Rømer fik en udvisning efter en hård tackling.

Ifølge Hjulmand var det dog ikke kun udvisningen, der afgjorde kampen for FCN.

- Jeg synes, vi fandt rytmen, allerede inden vi blev en mand i overtal. Vi fandt spillet og fik boldene spredt godt ud.

- Vi fik bedre arbejdsbetingelser efter udvisningen. Vi behøvede ikke være lige så påpasselige med deres omstillinger, når Paul Onuachu var alene fremme.

- I første halvleg spillede vi for langsomt og flyttede ikke bolden nok. Det synes jeg, vi fik sat på plads i pausen, og fra starten af anden halvleg var vi meget bedre, lyder det fra Hjulmand.

/ritzau/

 

Dagens Gossip