Glad Jan Ø. er finalen: Det rangerer rigtig højt

Seks gange havde Jan Ø. Jørgensen stået over for den kinesiske badmintonstjerne Chen Long før lørdagens semifinale ved Indonesian Open i Jakarta. Alle seks opgør var endt med sejre til kineseren.

Men den triste stime blev brudt, da nordjyden med en sejr i to sæt spillede sig i finalen, og Jørgensen slår fast, at præstationen er et af karrierens højdepunkter.

- Den sejr rangerer rigtig højt. Det er ikke en eller anden første runde-kamp. Der var en finaleplads på spil, og det er en Super Series Premier-turnering.

- Det er fedt. Man lægger så meget arbejde i det her og rejser hele Østen rundt. Når det så lykkes, bliver man bare glad, siger Jan Ø. Jørgensen til TV3 Sport.

Danmarks bedste herresinglespiller har ellers ikke de bedste minder fra den traditionsrige turnering i den indonesiske hovedstad, hvor der har været langt mellem de gode resultater.

- Det er et svært sted at spille, fordi det blæser så meget i hallen. Men i den første kamp fandt jeg noget momentum og en tro på det, som jeg har taget med videre, forklarer Jørgensen, der fornemmede, at Chen Long havde det svært med forholdene.

- Det er ikke hans kop te, at det blæser så meget, og det fik jeg udnyttet rigtig godt, konstaterer Jørgensen.

Finalen spilles søndag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip