Glad Solbakken: Vi dominerede kampen mod OB

Ståle Solbakken kunne søndag aften se sit mandskab kæmpe sig til alle tre point på Tre-For Park i Odense, da FC København slog OB 1-0 på mål af den tidligere OB-spiller Bashkim Kadrii.

Selvom den norske træner ikke kunne lide alt, hvad han så på banen i en rodet, men underholdende superligakamp, er han alligevel godt tilfreds med kampens udfald.

- Jeg er ikke tilfreds med alt, hvad jeg så, men vi dominerede kampen. Det er uvant for os her i Odense. Det er aldrig nemt at spille på udebane, når modstanderen lægger sig helt tilbage på banen for at satse på kontraspillet, siger Ståle Solbakken.

Den tidligere OB-spiller Bashkim Kadrii blev med sin overtidsscoring i første halvleg kampens matchvinder til stor glæde for FCK-træneren, der dog stadig mangler at få sin offensivspiller helt i topform.

- Han er ikke helt en 90 minutters spiller endnu, fordi han har spillet alt for få kampe til at være helt i topform.

- Han var korsbåndsskadet sidste år, og det tager bare lang tid at komme helt tilbage igen. Hver gang han spiller, bliver hans ben stærkere.

Selvom københavnerne dominerede kampen, kom sejren dog ikke i hus uden hiv og sving. I første halvleg havde OB's angriber Thomas Mikkelsen en kæmpe chance, der blev reddet af FCK-målmand Stephan Andersen.

- Det var en kæmperedning af Stephan, hvor de kunne have scoret. Men vi var det bedste hold på banen, siger Ståle Solbakken.

FCK hopper efter sejren op på Superligaens sjetteplads efter seks spillerunder.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip