Gladbach må undvære anføreren resten af sæsonen

Den tyske fodboldklub Borussia Mönchengladbach må undvære sin anfører Martin Stranzl til de sidste fire spillerunder i Bundesligaen.

Østrigeren har været væk i hele april, men har kæmpet hårdt for at komme tilbage. Det må han nu opgive, og det er en trist besked til klubben, som lige nu er nummer tre i Bundesligaen og kæmper for bronze og direkte adgang til Champions League.

- Jeg har lavet individuel træning den seneste uges tid, men jeg har været nødt til at stoppe det, fordi knæet reagerer på anstrengelsen, siger Stranzl i en pressemeddelelse.

Med fire spillerunder tilbage i Bundesligaen, har Borussia Mönchengladbach på tredjepladsen fire point op til Wolfsburg, som er nummer to og to point ned til Bayer Leverkusen på fjerdepladsen.

De tre bedste i Bundesligaen er sikret direkte deltagelse i Champions Leagues gruppespil, mens nummer fire skal spille kvalifikationskampe. Gladbach har aldrig tidligere været i gruppespillet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip