Glat føre sender biler af vejen over hele landet

Lave temperaturer gjorde lørdag aften og natten til søndag vejene glatte mange steder i landet.

Det førte til en række uheld, hvor biler kørte af vejen, fortæller flere vagtchefer i landets politikredse til Ritzau søndag morgen.

Ingen af uheldene har dog ført til alvorlig personskade, lyder meldingen.

I København beretter vagtchefen om to uheld, som måske kan tilskrives glatte veje. Det ene skete i Gothersgade og det andet i Nørre Søgade - begge i den indre del af hovedstaden.

Andre politikredse på Sjælland beretter om lignende uheld, hvor biler er gledet af vejene, uden at det har ført til større skader. Ved Sjællands Odde kørte en bil af vejen og endte på siden i en grøft.

I Sydøstjylland kom en bilist sent lørdag aften i uføre i landsbyen Åes nordøst for Horsens og gled ind i et af byens huse. Hverken bilist eller hus kom til skade.

I det sydlige Jylland beretter politiet om cirka fem glatføreuheld i hele kredsen. Det skete blandt andet i Tinglev og nord for Varde, fortæller vagtchef Claus Skovgaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

I Østjylland og Midtjylland er der ikke nogen meldinger om glatføreuheld, men Nordjyllands Politi melder om et enkelt uheld i Vesthimmerlands Kommune, hvor en person blev fastklemt, dog ikke alvorligt.

På Fyn melder vagtchefen om et enkelt uheld ved Svendborg i forbindelse med de glatte veje.

/ritzau/

 

Dagens Gossip