Glem bøgerne - Jeg køber en ny krop for studielånet

21-årige britiske Katerina Christodoulou er muligvis en af de smukkeste studerende, der netop er udklækket fra et britisk universitet. Hun har i hvert fald brugt hele sit studielån på at få en lækker krop.

Katerina Christodoulou hadede - efter eget udsagn -  sine bollehåndtag, sine blævrende lår, og sine skæve bryster.

Men hun nægtede at lade de gode resultater i skolen komme i vejen for den krop, hun inderligt ønskede sig.

Så i stedet for at købe bøgerne til sit engelsk litteratur-kursus på University of Essex, brugte hun en stor del af sit studielån på en fedtsugning.

- Jeg kunne godt have brugt lånet på studierne, men jeg var så heldig, at jeg havde en familie, der støttede mig, og betalte for mine bøger og mit sociale liv. Det gjorde, at jeg kunne spare pengene, siger Katerina Christodoulou ifølge Metro.co.uk.

Nu har hun fået den krop, hun altid har drømt om, og har sagt sit studiejob som træningsadvokat op, for i stedet at blive model.

Den britiske student har købt sig til fedtsugning på numsen, på inderlåret, hofterne og omkring knæene. Derudover har kæresten betalt for et nyt par bryster, så Katerina Christodoulou kunne få attributter i E-skåls-størrelse.

- Jeg ved godt, at der nok er nogle, der bliver overraskede over, at jeg har brugt mit studielån på min krop, men det var det hele værd i forhold til, hvordan jeg har det nu, siger hun.

Hun har nu færdiggjort sin uddannelse med et godt gennemsnit. Hun fortæller, at den næste plastiske operation, hun skal have, skal være i ansigtet. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip