Glemte at kysse datteren farvel - og reddede sin kones liv

De fleste kender hektiske morgener, hvor tiden magisk får indhentet antallet af gøremål. Man farer ud af døren med tøjet flagrende efter sig og glemmer med sikkerhed et eller andet.

Engelske Phil Brace havde en travl morgen og glemte at kysse sin fem-årige datter farvel.
Nogle ville måske i travlheden tænke, at kysset kunne vente til senere. Men Phil Brace tog sig tid til at gå ind i huset og kysse datteren farvel.
Den gerning fortryder han bestemt ikke. Efter kysset råbte han nemlig farvel til konen - men hun svarede ikke. 

Læs også: Lægen der overså Reginas blodprop arbejder videre som vagtlæge

Det skriver metro.co.uk.

Phil Brace gik ind i huset og fandt sin 32-årig kone, Rachel Brace, liggende på gulvet, hvor hun havde fået et slagtilfælde.

Phil Brace reagerede hurtigt og fik slået alarm med det samme, så Rachel Brace blev bragt til hospitalet.
Han bemærkede hurtigt, at der var tale om en blodprop. Rachel er dybt taknemmelig for, at hendes mand kendte til symptomerne for blodpropper, så hun kunne komme under hurtig behandling.

- Han kiggede på mig og kunne se, at min venstre side i ansigtet hang. Samtidig fungerede venstre arm og ben ikke, fortæller Rachel Brace til engelske Metro.

Læs også: Mand døde af blodprop: Vagtlægen mente, det var halsbrand

Rachel Brace, der er mor til to, er kommet sig helt over blodproppen. 

Nu kæmper parret for at sprede budskabet om blodpropper.

-  Min mand er min helt, fordi han fandt mig og reddede mig. Nu er problemet, at alt for mange mennesker ikke kender til tegn og symptomer på blodpropper, siger Rachel Brace.

Nu håber ægteparret, at de med deres historie kan sprede budskabet og har oprettet  en indsamling til fordel for patienter med blodpropper.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip