Glen Riddersholm er utilfreds trods sejr

Førerholdet FC Midtjylland hentede søndag sin niende superliga-sejr i sæsonen, da bundproppen Silkeborg blev besejret 2-1.

Kampen var en uskøn affære, og især hjemmeholdet fra FCM havde svært ved at dominere kampen, som de ellers har for vane at gøre.

- Det var en fuldstændig lige kamp, som let kunne have fået et andet udfald, og jeg er glad for, at vi trak det længste strå, siger FC Midtjyllands cheftræner, Glen Riddersholm.

- Jeg er meget utilfreds med, at vi slap håndbremsen, da vi kom foran. Det var dumt at lukke Silkeborg ind i kampen igen, og de fik en god afslutning på første halvleg. Vi havde svært ved at ryste den dårlige periode af os efter pausen.

FC Midtjylland kom foran 1-0 på et tvivlsomt straffespark, som Pione Sisto blev tilkendt. Hovedpersonen selv mener dog, at straffesparket var korrekt dømt.

- Jeg følte, at jeg blev revet omkuld, og det var også derfor, jeg smed mig. Jeg syntes straffesparket var okay dømt, siger Pione Sisto.

Landsholdsspilleren Jakob Poulsen erkender, at FC Midtjylland spillede under niveau mod Silkeborg, men havde også stor ros til gæsterne.

- Det var en lige kamp, fordi Silkeborg er et meget dygtigt hold. De har mange kloge spillere, som ikke lader sig stresse. De var gode til at holde fast i bolden, og de skabte et par store chancer. Heldigvis vandt vi, selvom vi ikke spillede vores bedste kamp.

FC Midtjyllands målmand Jakob Haugaard stod noget af en brandkamp, hvilket holdets træner priser sig lykkelig for.

- Jakob Haugaard spillede sin bedste kamp nogensinde i ulvetrøjen, og han blev pointafgørende. Det var vigtigt på en dag, hvor vi slet ikke kan være tilfreds med vores indsats efter pausen, siger Riddersholm.

/ritzau/

 

Dagens Gossip